Plastgran till julen 2016


Visst är det helt okej att ha en plastgran? Det tycker i vilket fall jag och här på sidan kan du läsa om julgranen som inte barrar. Visst kan det bli lite ”barr” i plast men det kommer långt ifrån den riktiga granen som kommer från skogen. Att det är väldigt många fördelar med en plastgran, som också kallas konstgran, är ganska självklart. På den negativa sidan sidan så finns väl egentligen bara att den inte doftar som en gran ska. Det kan såklart sänka graden av julstämning en aning, men glöm aldrig att en gran är alltid bättre än ingen gran alls.

Kanske någon av följande plastgranar faller dig i smaken och får det ärofyllda uppdraget att förgylla julen i år.

Med 450 LED lampor


Vill du ha en allt-i-ett plastgran och har några tusen kronor att lägga ut så kommer den här härliga juldekorationen med 450 LED lampor!


Köp mig här >

Nebraska


Enkel och stilren gran som inte tummar på kvalitén. Kommer vara er glädjespridare i många juletider framöver.


Köp mig här >

Quebec


Varför inte satsa på en vit plastgran? Det är i vilket fall svårt att få den äkta varan i den här färgen, om den ska vara inomhus.


Köp mig här >

Därför är granen i plast bra


Att anledningarna till att just du väljer en plastgran kan naturligtvis vara hur många som helst. Om ni överväger vad ni ska välja till den här julen så kommer här några punkter på varför det kan vara klokt att välja plastgran.

 • Connector.Connector.

  Det går snabbt

  Ja bra mycket snabbare än att åka ut i skogen och hugga sig en julgran i vilket fall. Plastgranen sätter du upp på ett ögonblick och problem som kan uppstå med en levande gran uppstår sällan här. Som att få den rätt i julgransfoten eller att kapa kvistar som sticker ut.

 • Connector.Connector.

  En låg årlig kostnad

  Okej en plastgran kan vara väldigt billig men det finns även svindyra alternativ. Här får du dock tänka på att kostnaden per år kan bli en behaglig historia om ni hade tänkt att plastgranen skulle hänga med under en lång framtid.

 • Connector.Connector.

  Slipp vattna granen

  Plastgranen dricker såklart inget vatten och det kan vara en väldigt bra grej om ni tänkt åka bort över jul. Slipp fullt med barr på golvet när ni kommer tillbaks. Er gran står fint där på julgransmattan, precis som den gjorde när ni åkte

Att tänka på innan köpet av plastgran


Det finns några saker som det kan vara klokt att tänkta till på innan ni klipper till på första bästa plastgran. Den allra viktigaste är hur pass stor gran ni önskar ha. Är det en etta du bor i? Ja då ska förmodligen inte plastgranen vara av största modell. Under julen kan det lätt bli mycket dekorationer som ska fram, och som tar plats. Det är lätt hänt att ”dekorera in sig” så att det tillslut blir ett enda stort julkaos i lägenheten eller huset.

Punkt två på listan är att tänka till på om du vill byta ut din plastgran efter ett, eller ett par år. Visst kan det vara coolt med en svart gran men kommer du verkligen tycka det till nästa jul och åren därpå? En klassisk grön plastgran är valet för de flesta, och även där utbudet är som störst.

Det här med hur länge du tänker ge plastgranen äran att dekorera och förgylla din jul är också något att tänka till på när det kommer till kostnaden. En klen gran för 199:- kommer med stor sannolikhet tyvärr inte hålla så många år medans den dyrare och kraftigare plastgranen runt tusenlappen förväntas palla trycket i betydligt fler år. Ställ dig frågan vad den kommer kosta dig per år? Det beror såklart också på din ekonomi just nu. Det är mycket pengarna ska räcka till när vi kommer in i årets dyraste månad december.

Julgran i plast på ett naturtroget sätt


Alla vill vi väl att vår julgran i plast ska ha ett naturtroget utseende? En riktigt bra plastgran går det knappt att se att en är i plast utan den ser lika trovärdig ut som en livs levande gran. De dyra versionerna är många gånger de som påminner mest om den riktiga varan.

Hemligheten är att dekorera en rätt med julgranskulor, julglitter, julkottar och allt annat. Desto mindre du visar av själva plastgranen desto svårare blir det att se att den är av plast eller hur? Mer om julpyntet hittar du på respektive sida här på juldekorationer.nu. En dekoration till din plastgran är en fin julgransmatta, kika in där.

Vårda juldekorationen


Att vara rädd om all juldekoration kommer göra att du kommer kunna nyttja de under flera år. Att vara rädd om grejerna gäller kanske främst när vi talar om plastgranen. Om du någonsin har ägt denna dekoration innan vet du hur lätt det är att böja av kvistarna om du råkar vara för hårdhänt.

Försök alltid att handskas varsamt och förvara din nya plastgran på ett ställe där den inte blir mos av andra prylar. Jag vet personer som haft sin plastgran i 10-tals år och den ser ut precis som ny även efter så lång tid.

Hoppas du fick tips på och om plastgranar som kommer underlätta ditt val.Juldekorationer.nu