Dekorera med julkuddar


En av de enklaste sätt att juldekorera är att klä om din vanliga kuddar med ett överdrag som är mer juligt. Att hitta typiska julkuddar är relativt lätt, beroende på vad du söker efter. Om en julkudde är vit, röd eller någon annan färg bestämmer du. Butikerna försöker kategorisera in kuddfodralen och kuddar som de anser passar extra på till jul.

Om du vill ha tomtar, stjärnor, vinterlandskap eller enfärgade julkuddar är helt upp till din personliga smak. Kolla in förslagen på kuddar som vi tycker sticker ut lite extra här. Vilken väljer du?

Engla kudde


Vill du ha in romantik i hemmet och har en förkärlek till änglar så kanske den här julkudden kan passa in? Materialen är 100% polyester som gör den väldigt mjuk och skön.


Köp mig här >

Kuddfodral


Ett kuddforal som förvandlar din vanliga kudde till en julvariant i och med den röda färgen. Aningen mörkare röd som vi tycker passar utmärkt till julen eller vad säger du?


Köp mig här >

Emma Dusty Rose


Kan du inte bestämma dig om du ska ha en vit eller röd julkudde så kan kanske en lätt rosa vara svaret? Snygg och annorlunda kudde som garanterat kommer tillföra julkänsla.


Köp mig här >

Kuddar som alla har


Alla vi har väl någon kudde hemma? Då är det bara för dig att köpa ett kuddfodral och helt plötsligt har du en fin julkudde. Det finns att hitta billiga kuddfodral med julens färger eller symboler.

 • Connector.Connector.

  Använd kuddar du äger

  Att fixa till julkuddar behöver inte nödvändigtvis betyda att du måste köpa nya. Kolla vilka kuddar du redan har och om du känner att färgerna passar så använd de till jul.

 • Connector.Connector.

  Handla på rea

  Om du är ute i tid så kan du fynda de mesta inom juldekorationer på rea, när det inte är säsongen det vill säga. De fysiska butikerna brukar plocka bort julsakerna men webbshopparna online har ofta kvar möjligheten att köpa året om.

 • Connector.Connector.

  Sök runt online

  Det är en god idé att söka runt efter julkuddar online då priserna kan skilja sig mycket. Denna sida gör sitt yttersta så att du kommer till rätt butiker med de bästa erbjudandena.

Skaffa jultyger


Är du en av alla de kreativa personerna som syr sina egna julkuddar? Att klippa till på jultyger gör att du kan fixa till allt från julgardiner till kuddar i ett enhetligt utförande. Visst kräver det en del kunskap i att sy och hantera textil, det är bara att träna så blir du bättre.

Det är många färger som kan anses ha julkänsla, så det kanske finns en överhängande chans att du har julkuddar redan? Det grundläggande juldekorationerna som kuddar och annan textil går ofta att använda sådant som du redan äger.

Julkudde lite här och var


Att byta ut kuddarna i vardagsrumssoffan är det första folk tänker på när det kommer till att byta till julkuddar. Men nöj dig inte med det. Att välja en eller ett par nya kuddar i sängen eller på kökssoffan är minst lika effektfullt och kommer ge hemmet en helhetskänsla av jul.

Att dekorera är så individuellt där en del vill ha ett par grejer som en adventsljusstake och sen får det vara bra så. Andra önskar sig ett hem som är helt fullproppat med julkuddar och andra dekoration.

Att byta tyg förvandlar dina kuddar till julkuddar, en enkel dekoration till julen. Juldekorationer.nu

Dela gärna med dig information om julkuddar till dina vänner. Tack så hemskt mycket!