Förgyll granen med julgranskulor


Att skaffa en plastgran eller levande julgran är en sak. Nästa steg är att dekorera den på bästa sätt och där utgör julgranskulor den viktigaste grunden som granen inte kan vara utan. Okej kan var ett starkt ord men 98 av 100 skulle jag anta väljer att sätta i ett gäng snygga kulor i den.

De vanligaste julgranskulorna sälj i pack om cirka 10 stycken men det finns även exklusiva dekorationer som sälj en och en. Om du är ute efter en julgranskula eller flera är helt enligt ditt tycke. Här finns några förslag på vart du kan köpa julgranskulor online.

Petter bakar


En julgranskula av varianten finare och tyvärr också dyrare. Den är för dig som vill ha en julgran av klass och kan tänkta dig betala 89 kronor för en enda kula.


Köp mig här >

Kulor med foto


Varför inte leta på de bästa bilderna ni har och göra egna julgranskulor av dem? Sälj i 2-pack och kommer med all säkerhet göra er gran helt unik. Roligt inslag under julen.


Köp mig här >

Färgglada


Vill du ha en färgglad julgran i år så klipp till på två förpackningar av dessa kulor så är saken ur världen och du kan börja dekorera din gran om ett par dagar.


Köp mig här >

Julgranskulor i alla dess färger


Väljer du klassiska röda julgranskulor eller kanske vita, blå, gröna, rosa eller någon annan färg? Kulorna varierar också i storlek och ett beslut att ta är om du vill ha många julgranskulor eller om du nöjer dig med några få stora.

 • Connector.Connector.

  Ge julgranen sin identitet

  Visst är det så att julgranskulorna sätter den största prägeln på julgranen och på så sätt formar den enligt dina önskemål. Om du väljer 10 stycken kulor eller 50 stycken kommer såklart ge två väldigt olika granar.

 • Connector.Connector.

  Behandla kulorna med ömhet

  Har du tappat en kula någon gång så vet du säkert hur ömtåliga de är. Om den höll så hade du tur och om den inte gjorde det så är det bara att köpa en ny. Ta det lugnt och låt det ta den tid det tar när du juldekorerar din julgran.

 • Connector.Connector.

  Häng julgranskulorna i andra växter

  Det är lätt att hacka upp sig på namnet julgran i början av kulor. De går dock utmärkt att dekorera andra växter med eller häng kulorna i gardinstången, i dörröppning eller på kylskåpet. Så kan du tänka när det kommer till all sorts juldekoration så våga prova något nytt och udda.

Variera utseendet år från år


En gran i sig är svårt att ändra på men din dekoration är desto lättare. Om du inte känner att du fått till julgran i dina drömmar föregående år så är det en bra start att shoppa nya julgranskulor. I och med att den är grunden i granen så går det också att ändra det slutgiltiga utseendet en hel del med kulor.

Som du såg på förslagen ovanför så finns det många olika sorters julgranskulor. Det innebär att du har alla möjligheter att få till precis den twist du önskar. Om du inte provar så vet du inte så var inte rädd får att tänka utanför de vanliga normerna och experimentera med julgransdekorationen.

Att hänga något utstickande och hitta på sånt som inte brukar hänga i julgranen kan göra succé. Vem vill inte ha en unik julgran?


Ersätt de runda kulorna


Vem säger att en kula behöver vara rund? Okej ordet kula syftar just på vad som sägs men varför inte byta ut dessa mot till exempel något fyrkantigt? Eller avlångt? Det som ligger närmast en julgranskula måste vara julgranskotte skulle jag tro. Kotten är inte helt rund utan har ett mer avlångt utseende.

Åter igen så var inte rädd för att sväva ut rejält när det kommer till din julgran. Även fast julgranskulorna hör till ett ”måste” så är det inte något som är ristat i sten utan du kan lätt ändra på vad som är nödvändig juldekoration och vad som är snygg dekoration.

Julgranskulor är bland de mest klassiska dekorationer vi har till julen.Juldekorationer.nu

Vill du dela information om julgranskulor?