Glittret som förhöjer julgranen


När det kommer till en julgran så är det några dekorationer som är grunden. En av dessa är givetvis julgransglitter som får granen att glittra på ett så där härligt sätt som bara uppnås under julen. Det klassiska glittret går i färgen silver men de senaste årtiondet har det kommit en mängd andra färger på julgransglittret.

Vill du glittra till det lite extra så kan du välja ett glitter med något extra som till exempel stjärnor. Kolla in tipsen på julgransglitter här, hoppas något är så pass iögonfallande så du väljer just det får att förgylla din julgran i år.

Luciaglitter


Ett glitter som fungerar perfekt både till lucia som julgranen. Vill du köpa 5 meter helt vanligt glitter för endast 29 kronor så klickar du hem en förpackning av denna.


Köp mig här >

Klassiskt glitter


Ett enkelt julgransglitter som för en billig slant kommer göra exakt det ska för julgranen. Varje pack är cirka 5 meter så tänk till om du behöver ett eller flera stycken.


Köp mig här >

8 cm tjockt


Som rubriken lyder så har du här en lite tjockare julgransglitter som även innehåller små snöstjärnor, som kanske kan vara svårt att se på bilden. 3 meter lång och priset är 69 kronor.


Köp mig här >

Glittra hela hemmet


När det vankas jul så kan du välja att sätta upp glitter i så mycket mer än bara julgranen. Att dekorera gardinstänger där julgardinerna hänger med glitter gör att känslan av jul förstärks ytterligare.

 • Connector.Connector.

  Snåla inte på glittret

  Julgransglittret är lika självklart som till exempel julgranskulorna är så se till att köp det i tid så ni inte står där utan när det är dags att dekorera plastgranen eller den levande granen.

 • Connector.Connector.

  Populärast till lucia

  När vi pratar om glitter och jul så tänker de flest först och främst på lucia. Den 13 december är en dag som minst sagt glittrar. Det ni använt då kan med fördel återanvändas till julgranen sen.

 • Connector.Connector.

  Väldigt billigt med julgransglitter

  Om du kollar på din lokala mataffär som har en del juldekorationer så kommer du märka att julgransglitter är väldigt billigt. Utbudet online är aningen begränsat som du säkert har sett, mycket på grund av att det just kommer så lite så shopparna inte tycker det är lönt att ta in ens.

Så dekorerar du med glitter


Hur gör du när du lägger på julgransglittret på granen? Själv tycker jag att det enklaste är att avsluta med glittret när alla andra julgranspynt är ditsatt. Då kommer dekorationen ligga som en yta utanpå allt pynt och på så sätt ringa om hela julgranen.

Om du vill göra tvärsom, alltså börja med att lägga tid glittret så är det inget fel med det. Gör som du är van då kommer det bli som bästa och du får den julgran du eftertraktar. Se även sidan om julgranskulor, ännu ett i det närmaste måste till julgranen. Om du inte skaffat en gran än kanske en plastgran kan vara aktuellt i år? Självklart finns den en sida om ”fejkgranar” också.

Julgransglitter hittar du som billigast i en fysisk butik, men det finns såklart även online. Juldekorationer.nu

Vill du dela med dig information om julgransglitter? Tack så mycket!