Välj bästa julgransbelysning


Att sätta i en julgransbelysning i granen är det centrala när du vill ha en högtidlig juldekoration. Det är just belysningen som förvandlar den ”vanliga trädet” till just en julgran. Har du julminnen av krånglande sladdar och glödlampor som gått sönder? Nu finns det julgransbelysning som är trådlös och många modeller är av led lampor, som generellt håller längre än de traditionella glödlamporna.

Både julgranen inomhus och den utomhus ska såklart kläs i en passande belysning. Ett alternativ till de vanliga lysena är att välja en ljusslinga. Slingorna finns i de flesta färger och kan även ha julglitter på sig, så julgranen sprakar ännu mer.

Vad tror du om de förslag på julgransbelysningar du ser här nedan? Hoppas att någon av dem kan passa att sätta i din julgran i år.

Trådlösa julgransljus


Kanske den bästa trådlösa julgransbelysning för dig som kan tänkas ge de cirka 50 kronorna per ljus som denna led belysning kostar.Inga sladdar, fjärrkontroll och med timer om du önskar. Ett klockrent val så att säga!


Köp mig här >

Klassisk belysning


Du som söker efter en klassisk inomhusbelysning till julgranen har du här en som innehåller 25 lampor som är fördelade på cirka 12 meter. Ett klassiskt val för dig som varken vill ha det bästa eller det billigaste.


Köp mig här >

Konstsmide


Ännu en sladdlös julgransbelysning som är de dyraste av alla tipsen men visst är det snyggt? 5 stycken vita led lampor ger ett varmt och mysigt sken som strålar på din julgran med hjälp av batterier. Valet för dig som har pengar.


Köp mig här >

Belys med många lampor


Visst är det finaste när julgranen har en rejäl belysning som gör att den lyser upp på ett kraftig sätt. Under julen så byts ofta de vanliga lamporna ut mot till exempel julgransbelysning och levande stearinljus. Myskänslan ska vara på topp så se till att du skaffa en julgransbelysning som innnehåller så många lampor du känner dig nöjd med.

 • Connector.Connector.

  Olika sort belysningar

  Att välja julgran är lätt. Det är dessvärre inte lika lätt med att välja julgransdekorationer och då speciellt belysningen. Den kan bli dyr i jämförelse till till exempel julgranskulorna. Tänk igen vilken prisklass du vill lägga dig på och hur pass länge du kommer ha kvar lamporna.

 • Connector.Connector.

  Undvik levande eld

  Visst är det otroligt vackert med en ”levande julgransbelysning” men olyckan kan lätt vara framme. Vill du ha de lamporna med absolut minst risk ska du satsa på de trådlösa led lamporna som inte ens behöver anslutas till vägguttaget då de drivs med batteri.

 • Connector.Connector.

  Julgransbelysningen kan behöva tid

  Att få alla lampor på rätt plats kan kräva att du gör om ett par gånger. Speciellt om du har en julgransbelysning med sladd. De sladdlösa är betydligt enklare då den belysningen går att flytta runt helt fritt. Julgranen inom hus är i regel viktigare att få till helt bra än i julgranen utomhus eftersom den oftast beskådas från avstånd.

Slipp sladdar med trådlös julgransbelysning


Att slå på och av sin julgransbelysning med en fjärrkontroll är ett bekvämt och säkert sätt att kontrollera lyset. Har du någon gång skruvat på en av lamporna i belysning så att allt slocknar. Ett enkelt sätt, men dock lite riskabelt. Det negativa med en trådlös julgransbelysning är att du efter några år behöver byta ut batterierna. Allt beror på såklart hur ofta och länge du låter julgranen lysa.

De är inte heller de billigaste julgransbelysningarna så om du känner att ekonomin inte tillåter så ska du satsa på glödlampor med sladd.

Låt julgransdekorationen ta sin tid


Är du en person som vill att saker och ting ska gå i en väldig fart? Visst beror allt på hur känslig du är för att och annat julgransljus hamnar snett, men annars kan det låt ta någon timme att få till en perfekt julgran. Bland det svåraste att sätta upp är just julgransbelysning. Om den nu inte är trådlös.

Börja längst ner i julgranen får att jobba dig uppåt julgransstjärnan i toppen. Alla har sin egna metod så är det bland de första gångerna så ta med dig både tålamod och ett lugnt humör så kommer det för eller senare bli riktigt bra. Att ta en mugg glögg eller slå på några klassiska julsånger är att rekommendera eftersom det med största sannolikhet kommer göra dig på ett alldeles strålande julhumör.

Har du inte bestämt vilken gran du ska ha till jul än? Kolla in sidan om plastgranar och dess fördelar.

Julgranen inklusive belysning är modern av alla juldekorationer.Juldekorationer.nu

Har du lust att dela sidan? Tusen tack om du kan tänkas att informera dina vänner om julgransbelysningar!