Julgardiner online


Är det någon gång på året som det är dags att byta gardiner så är det till jul. Att dekorera sitt hem med ett par riktigt snygga julgardiner är en stämningshöjare som kommer göra skillnad. Lite som att plocka fram adventsljusstaken eller att sätta upp julgranen.

Du som klickat in här är förmodligen på jakt efter några bra ställen där du kan hitta julgardiner online? Hela sajten juldekorationer.nu är uppbyggt på ett enkelt sätt med butikstips samt ett par mer specifika tips på sådant som jag tycker är fint. Just gardiner finns det gott om, speciellt till jul. Inte undra på då det är miljontals människor i Sverige som vill dekorera med passande gardiner i julen färger. Här gör jag mitt bästa för att guida dig till bra butiker online som har imponerande utbud av julgardiner.

Gardinkappa


Du som vill ha något billigt och enkelt ska satsa på en julkappa. Sprider minst lika mycket känsla som en längre gardin och är ett billigt val du betalar strax över hundralappen för.


Köp mig här >

Panellänger


Snygga julgardiner va? Kärlek och gemenskap är nyckelord när det kommer till jul så då är väl hjärtan i rött så rätt det kan bli tycker jag. Måtten är 40 gånger 220 cm.


Köp mig här >

Julgransfot i guld


Här har du härliga gardiner där rutor i olika röda kontraster är vävda i 100% bomull. Många av förslagen här är röda men stirra dig inte blind på just den färgen vid val av julgardin.


Köp mig här >

Gardinernas tid på året


Julen är den tid på åren som många av oss tar ner de vanliga gardinerna som hängt uppe under en lång tid och ersätter dessa på en juligt alternativ. Om du väljer ett par röda, vita, gröna eller varför inte blåa är helt upp till dig. Det är bara en person som kan svara på hur du vill dekorera till jul och det är du. Inga rätt eller fel det vill säga. Men det är klart det finns några normer om vad som klassificeras som juldekoration.

Här kommer några tips på tankebanor som kan vara till hjälp vid val av julgardiner.

 • Connector.Connector.

  Annorlunda julgardin

  Annorlunda mot den gardin du haft tidigare alltså. Det kan pigga upp hemmet att välja en kappa om du tidigare haft en längd, eller tvärsom. Kolla in vad du har och surfa runt online för att jämföra om du tror dig skulle vilja ha en annan skärning på dina julgardiner.

 • Connector.Connector.

  Välj någon du redan har

  Varför gå och köpa nytt hela tiden om du har flera gardiner i garderoben? Juldekoration är dels förnyelse och har du en gammal gardin som du tror kommer göra att din julkänsla kommer gå upp så använd den.

 • Connector.Connector.

  Hur många julgardiner köper du online

  Om du är noga med att ha ett enhetligt hem med samma sort gardiner i varje fönster så passa på att handla allt på en och samma gång. Julgardiner och andra dekorationer som är inne en kort stund brukar butikerna välja att inte lagerhålla så kraftig. När alla ska handla samtidigt är det tyvärr stor risk just din favorit säljer slut snabbt.

Be om hjälp med julgardinerna


Att fixa till ett par gardiner i rätt längd är inte svårt, men som allt kan det vara lurigt första gången det skall göras. Att be en mamma eller en pappa om en hjälpande hand är därför att rekommendera. Många yngre tror jag väljer bort julgardiner då de tycker att det är mycket jobb för att de ska hänga där i fönstret en månad i bästa fall. Det är sant att juldekorationer tar tid och kräver lite vilja, men kan det inte vara värt det?

När julgardinerna väl är på plats så kan jag i det närmaste garantera att du kommer tycka att tiden du lagt ner var en bra val. Ett mysigt hem och en julstämning är värt att lägga både tid och pengar på tycker jag, därav hela den här sajten juldekorationer.nu.

Låna av vänner och familj


Är du en person som gärna vill ha nytt för var jul som går? Inget fel med det men det kan lätt bli att trilla iväg på den ekonomiska biten. Om du frågar runt lite så är jag övertygad om att många av dina vänner har julgardiner liggandes som de inte tänkt använda. Är du snäll så får säkert du låna gardinerna över julen och helt plötsligt har du sparat in en slant, som säkert kommer gå åt till andra juldekorationer och julklappar.

Att besöka en second hand butik är också ett tips som gör att du kan komma billigt undan om du inte känner för att lägga ner så många kronor på julgardiner. Vem vet kanske du finner annat julpynt i den butiken också?

Andra stora hemsidor som Blocket och Tradera är såklart och ställen som kan vara värt ett besök för att hitta fina gardiner, till bra pris.

Om sidan hjälp dig hitta julgardiner är syftet uppåt.Juldekorationer.nu

Vill du dela med dig av information här? Tack!