Stämningsfulla glöggmuggar


Det finns några drycker som betecknar julen lite extra. Ett par exempel på sådana drycker är julmust och julöl. Frågan är inte om glögg är den dryck som är allra starkast förknippad med jul? Glögg dricks bäst ur fina glöggmuggar. Dessa muggar ger den rätta känslan som gör att du känner att nu är det jul på riktigt.

Om du väljer att köpa glöggmuggar på Åhlens, någon annan butik eller online väljer du. Vill du ha några tips? Här kommer några förslag på snygga muggar du kan dricka din glögg i.

Swedish Winter


Stilig mugg på 30 cl som passar utmärkt att dricka glögg ur även fast den inte är klassificerad som endast en sådan. Muggen som håller längre än under advent. 129 kronor.


Köp mig här >

Pappersmuggar


Inte de lyxigaste muggarna med likt väl så fungerar de utmärkt att dricka glöggen ur. Perfekt när ni är många och vill köpa billiga glöggmuggar, cirka 2 kronor styck.


Köp mig här >

Tomtemor & tomtefar


Har du en förkärlek för koppar med tomtar på så har du både tomtemor och tomtefar på dessa muggar som säljs i 2-pack. 10 cl är inte mycket men passar helt okej till glögg.


Köp mig här >

Smaken blir bättre i rätt mugg


Varför ska du skaffa glöggmuggar? För den enkla anledningen att de förgyller smaken av glöggen. Inte ordagrant men visst är det så att smaken är en helhet mellan själva smaken och hur den avnjuts. På vilken servis, i en vis miljö och givetvis och med rätt sorts muggar.

 • Connector.Connector.

  Dina muggar för framtiden

  När du väljer glöggmugg så tänk på att de är något många personer endast köper dessa muggar en eller ett par gånger. Eftersom de används under så få antal veckor per år så blir muggarna att kännas så gott som nya till varje jul.

 • Connector.Connector.

  Låna av dina vänner

  Känner du livlinan ring en vän? Om du ska bjuda ett sällskap på glögg och inte vill skaffa egna koppar så ta och lyft telefonen och ring nägra vänner och fråga om dom har några passande muggar ni kan dricka glögg ur.

 • Connector.Connector.

  Förhöj stämning ytterligare

  Det är ingen dum idé att sätta på julmusik får att komma i den rätta julstämningen. Glöm inte att helheten innefattar flera små detaljer där glöggmuggar endast är en av dessa.

Förklä en vanlig mugg


Är du lite kreativ och inte känner för att skaffa speciella muggar att dricka glögg ur kan du alltid göra dina egna. Ta ett litet glas och förgyll den med tyg, papper eller en målning. Känner du för att göra det ännu enklare så tar du dina glas och dricker ur dom precis som de är.

En glöggmugg är viktig med själva drycken är viktiga. Att välja att skippa glöggen bara för att ni inte har rätt koppar att dricka ur är tycker jag är helt fel, eller vad tycker du?

En enkel och billig lösning är att du skaffar glöggmuggar av papp. De kostar vanligtvis 1-2 kronor per mugg och för de pengarna får du väldigt mycket känsla. Ännu en fördel med muggarna i papp är att de bara är att kasta efter ni har druckit glöggen, vilket kan vara välkommet om ni är många på glöggbjudningen.

Glögg är den juligaste drycken av alla . Hoppas sidan hjälpt dig.Juldekorationer.nu

Vill du dela med dig? Det uppskattas!